Billeder /Film / Rally Cross / Billeder- 14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vedr : Copyright af Billeder her på hjemme siden det er vigtig at sige til alle bruger her på er det kun Fotograferede der kan give tilsagn om lovlig brug / kopiering og at det er suverænt Fotografernes ejendom og evt. misbrug kan der forlanges erstatning - Copyright på billeder .
Rally Cross 2014
 
6. Afd af DM på Nisseringen
 
Ja sikken en skøn dag i Næstved ( men vejeret var ikke det bedste som de havde låger men det kan være at det var der for at det gik godt for Morten han er til regn kørsel ) alt hvad der kunde go godt gik godt på Nisseringen - 1-2-3 plads i indledende - vinder B finale og som 2 i A finalen- det gik bare super godt den bedste løbs dag i denne sæson - ja alt dette blev til pga god og fornuftig kørsel - ja og nye dæk så nu ved hr Nielsen at dette er en god investering om man skal vinde - ja så der var ikke meget de dygtige mekaniker Teamet havde ikke meget at gøre i pitten, lidt alm. service til bilen - Ja så var der dømt hygge dejlig kage fra Henriette ja hun sørger også altid god for os " vi kan også tåle det" den var super god -tak .

Samlet stilling for Morten kok en 7 plads i DM ud af 17 deltager .
Billeder- 14 13-09-14
Billeder- 14 KCJ - Nisseringen
 
5. Afd af DM på Nysum
Ja så kom den store dag på Nysum - ja det blev også en stor dag fra vejer guderne masser af regn og blæst - ikke så godt når der skulle køres løb
Morten havde også inviteret Sponsor og Gæster til en lille flaske Champagne med lidt godt til så der blev hygget i pitten vi siger også tak til Tjener Anders for den fine betjening i pitten .
Men med stor tilfredshed fra vores Team så kunde mekanikerne også sige at det var en god dag der var kun den almindelige pit stop og lidt servise til bilen - så blev det til 1 første plads og 3 pladser og en 6 plads så det blev nogle gode tider og Morten kom i A finalen - og der blev det også ok tid så vi nu er kommet op på en 8 plads i den samlede stilling ud af 16 køre så det kan jo kun gå frem ad nu .....!
- så nu er det der skal strammes and så man kan komme blandt de fem bedste ..... inden vinter pausen - det ville være en flot præstation af Morten .  
 
Billeder- 14 Fotograf - Nysum
Billeder- 14 KCJ - Nysum
Billeder- 14 OM - Nysum
 
 
  
4. Afd af DM på Ørnedal - Sæby
Ja nogle fantastiske dage i Varme & Støv, som var sat i festen tegn af Morten skulle køre 1 het om Fredag blev det til en 2 plads og om aften var der Fest på starten med Fede Finn så hyggeligt var det og så kom vi til Lørdag hvor der skulle køres hit 2 & 3 ja så det kunde jo kun blive en super dag Mekaniker teamet var også lidt i vild rede for de havde gjort deres arb super godt at der ikke var det store at se til alm. veligeholdelse efter løbne - og bilen havde nye sutter på så det hjalp - så det var der for at det gik så godt for Morten - og det blev til en 1 plads og en 2 plads, så Morten kan jo godt om han vil ( det er jo tider det bliver regnet efter hvad placering man for i finalen ) så det blev til en finale Plads super godt for Morten & Teamet - det gik også super godt og Morten blev nr 4 - men pga. en køre fejl fra en anden køre i gul flag zone hvor Morten kom til at køre ind i ham og han gik ud og han så klaget til dommeren blev morten disket - ja så det var sku en rigtig ØV dag for os alle - men heldig hvis er det jo kun et tegn på at man er oppe og ringe når det gælder - så Morten kommer efter det alt sammen til næste løb nu ved han jo at det er nu det gælder og at han sagtens kan klare sig - så vi ses på Nysum ......!
Billeder- 14 LH Ørnedal 14
Billeder- 14 Ørnedal
 
3. Afd af DM på Nisseringen - Næstved
Ja så fik vi endnu en super flot dag til Rally Cross i Næstved masser af Gæster som hygget sig i solen og en masse støv  / ja endnu en gang blev dagen med fart og lidt spænding i 1 hit måtte morten udgå da han blev skubbet og efter følgene ikke kunde komme igang igen / men ingen skader af nogle karter men lidt til Mekaniker teamet - Morten skal nok holde drengene i gang / men så var der også bagt dejlig mande kage af bagerjomfru Henriette så alle kunde hygge sig ( vi siger mange tak - den var rigtig god ... :-) ) ja og så en 2 plads og en 1 plads så det må siges at være en flot dag / og så komme i finalen men der havde tiden lidt at sige så det blev til en 8 plads i alt ...... super godt .  
Billeder- 14 AW - Nisseringen
Billeder- 14 KCJ Nisseringen
Billeder- 14 Uheld 3
 
 

2. Afd af DM på Ørnedal - Sæby
2 afd. Dm i Sæby så rigtig lågende ud efter en træning og tidstagning- vi følte lidt på banen i 1 heat- 2 heat blev startet rigtig godt men blev desværre en stor skuffelse som udtrykker det her // en skam du skulle skubbe os// Desværre var der en køre som ødelage resten af vores dag i Sæby med en sviner ja man skulle jo tro at det var Folkereac men sådan er det jo nu en gang - masser af regler men ingen konsekvens - men vores fantasktiske mekaniker arberder allerede på højtryk, så vi kan få Hondaén på banen igen - så den bliver klar til 3 DM- 2. pinsedag i Næstved .
Billeder- 14 AW - Ørendal
Billeder- 14 KCJ Ørnedal
Billeder- 14 Uheld 2
 
 

1. Afd af DM på Løvel - Viborg

DM sæsonen i Rallycross startede på en solrig Store Bededag på Løvelbanen ved Viborg.. Desværre var det gode vejr også en medvirkende årsag til at dagen var præget af hård kørsel med skadede biler til følge.
En kombination af den lille snævre bane med få overhalings muligheder og et alt for støvet underlag udenfor idealsporet, skabte flere situationer med hvor den blev uddelt buler og et par stykker måtte en tur rundt på taget.

- Ja og lidt af pitten hvor der blev arbejdet hordt - men også hygget i solen med frokost ja servicen var i top .

Næste afdeling af årets DM køres på Ørnedalsbanen ved Sæby d. 31 maj.
Billeder- 14 16-05-14 Løb 1
Billeder- 14 AW Løvel
Billeder- 14 KCJ Løvel
Billeder- 14 Uheld 1
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Web - Marster