Billeder /Film / Rally Cross / Billeder- 15
Rally Cross 2015
 
 7. afd af DM Rally Cross i Nysum
en super afslutning som nr 5 i den samlete stilling 
Billeder- 15 Nysum 12-09
 
6. afd af DM Rally Cross i Nysum 
DM 6 i Nysum- Fantastisk vejr og fantastisk bane- alt var perfekt - dog blev jeg aldrig venner med de nye noget høje beton Curbes som i heat 1 kostede 2 punkteringer. I 2 heat slog de en fælg i stykker og ødelage udsødning og bundkar- frygtede for bilens fremtid men med stort hjælp fra mange venlige mennesker bliver bilen meldt klar igen kl 23 lørdag aften. Herefter valgte banen at få dem reduceret i højden på de nye Curbes ( de var også på højde med en cola dåse) - godt 3 heat men endnu en punktering- 4 heat vi er ved at være der- Semi finale bliver en 3 plads og dermed plads i finalen - men vi døjer nu med varmen og har en sprængt køler slange samt en meget varm motor. Finalen bliver en 6 plads trods hård kamp om 5 pladsen. Bilen holder fyraften men damp fra køleren og vi glæder os til revance om en måned .
Billeder- 15 LH Nysum 8 -8
 
5. afd af DM Rally Cross i Sæby
Sikke en weekend - Efter motor problemer i de sidste løb, glædede vi os til at være tilbage - men stadig forfulgt af problemer nu med håndbremse - transponder ( tidtagnings udstyr) batteri-generator endte vi som som sidst i semifinalen men fik kæmpet os i finalen hvor en punktering hjalp til at det desværre kun blev til en 6 plads i 5 DM race der mere lignede vandpolo men om udtyret havde holdt ville det havde været nogle super dage, men vi skal nok komme igen på Nysum, ja og så blev også lavedt en tv udsendelse om Ørnedal motorsport, som kommer på tv 3 sport .  
Billeder- 15 LH Ørnedal 15-1
Billeder- 15 24-07-15
 
4. afd af DM Rally Cross på Nisseringen .
 
Ja selv om at det ikke lige blev vores weekend , så må vi jo sige at der var masser af godt Race ikke så mange tilmælte biller men dem der var kunde levere varen til de tilskurene som var mødt op , ja det var jo en søgelig sag for vores Team en motor som var gået mere i stykker en vi ført havde set og da chef mekaniker fik åbnet motoren kunde han så se at der skulle mere til stempet og ringe , og ja det skal komme fra farbrikken så det er ikke bare at køre i THansen , så en transport og en forsikelse gjorde det så at vi ikke kunde komme til Nøstved , ja og vi beklager selvfølgelig den triste hendelse , men om i skriver her på opslavstavlen så for vi nok en løsning på det til Løbet i Søby , hvor vi nok skal låge at vi kommer 3 dage med masser af dejlig Race .
 
 
 
 
 
 
3. afd af DM Rally Cross på Nysum .
 
 
 
-Trist dag for Morten kok Racing Team - mislyde fra motor under morgens warm up - herefter blev det sammen med chef mekanikeren beslutte at vi ikke ville ødelægge motoren yderligere og måtte trække os fra dagens Race - desværre kom vi så ned på en 7 plads i den sammlet stilling , vi kommer sterkt igen når vi ses til DM nunde 4 i Næstved .....
Ja selv om at dagen ente som den gjorde så var det en super dag med masser af god race . og et super godt vejer til race lidt regn og lidt blæst , og masser af tilskure som kunde hygge sig - lidt dramatik var der også men ikke mere en at chaufføren selv kom ud , men bil bliver det nok ikke mere .
Billeder- 15 31-05-15
Billeder- 15 30-05-15
 
2. afd af DM Rally Cross på Ørnedal .
 
 
 
Ja så fik vi arbejdet os igennem 2 afd på Ørendal - og sikke en super dag den Søndag blev selv om vejeret ikke var heldt med os  / men når vi skulle køre så holdte det op med at regne - ja og selv om det blev til en lille snore tur omkring sig selv , havde mekanikeren en stille dag - ja banen var våd men det klaret Morten til UG , ja og i pitten var servicen af høj kvalitet . Vi fik lige hvad vi kom efter og er allerede på vores mål efter 2 afd , nu skal der bare holdes fast , ja og vi siger tak til vores tilhenger det var en dejlig støtte at se jer alle , vi ville give den endnu mere gas til Nysum så kom endelig og oplev en fantastisk dag - sammen med os , vi glæder os til at se jer alle ......!
 
 
Billeder- 15 LH-Ørnedal 15
Billeder- 15 17-05-15
 
1. Afd af DM på Løvel - Viborg
 
 
ja så fik vi overstået et velykket løbs dag i Løvel , en super dag for alle og en stille dag på kontoret for chef mekanikeren og et løb som mam kan være tilfres med , en lille smule mere held havde ikke gjort noget , ja vi gik efter en trede plads men det blev til en fjere plads og kom ikke i Finalen , så vi prøver igen om 14 dage .

vi siger tak til alle som var mødt op , og gjode dagen sammen med vejret til en super god dag ...!!
Billeder- 15 LH Løvel
Billeder- 15 01-05-2015
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Web - Marster